Rwanda

De 1000 bakkers land

Et land som skal oppleves

Lei en bil og dra på roadtrip i Rwanda. Landet har en mørk historie, men er i dag et velfungerende land med fantastisk natur og god infrastruktur. Flere av våres tidligere elever har dratt på eventyr i Rwanda og forteller at det er et av de vakreste landene de har reist i.

Things to do

Kigali - Hovedstaden

Fredelig beliggenhet langs vakre bakketopper ligger Kigali som en blomstrende afrikansk by. Byen er kjent for sin renslighet, orden og gjestfrihet. Lær mer om landets historie ved Genocide-memorial. Kom deg rundt i byen på motorcykel-taxi.

Akagera National Park

Parken ligger 2-3 timers kjøretur fra Kigali og kan besøkes på en lang dagstur. Det er en usedvanlig vakker park, hvor du har muligheten for å kjøre på safari ogoppleve elefanter, giraffer og flodhester.

Congo Nile Trail

Et sammenfiltret nettverk av stier og veier som kjører fra Gisenyi i den nordligeen den av sjøen Lake Kivu til byen Cyangugu i den sørlige enden av sjøen. Landskapet mellom disse to velkjente punktene består av uendelig mange bakker og utallige landsbyer som byr på et glimt av Rwandas lokalliv. Det er en humpete vei i bil, men veldig vakker.

Volcanoes National Park

Dra på en vandre tur med fantastisk utsikt og mulighet for å se de sjeldne fjellgorillaene.

Mount Bisoke

Du kan dra på en fantastisk vandretur til toppen av denne vulkanen som er over 3000 meter høy. Turen tar rundt 5 timer og krever at man klarer å stå opp tidlig.

Se video med bjerggorillaer i Volcanoes National Park

Facts om Rwanda

• Befolkning: 8,7 millioner
  • Rwanda har den høyeste kvinneandelen  i palarmentetI 2007
  • Rwanda var det første landet i verden til å forby plastposer
  • Mer enn 91% av barna går på barneskolen

Hva sier tidligere deltakere

Våre vurderinger

Vildt land! Lej en bil og oplev det!

Albert

Den fedeste tur med verdens bedste venner fra Zanzibar Højskolen!

Tobias

Utroligt smukt land! Det er nemt at tage på opdagelse og befolkningen er meget gæstfri.

Heidi