August 2016-holdet

Mambo Vipi!
Så er Zanzibar Højskolen august 2016 for alvor skudt i gang, og eleverne er så småt ved at være faldet på plads i dét, der skal være deres nye hjem, de næste fire måneder. Den sidste uge har stået i introens tegn med adskillige ryste-sammen-aktiviteter – lige fra sjove stafetter til meget seriøse sandslotskonkurrencer på stranden.

På Zanzibar Højskolen lægger vi stor vægt på, at eleverne selv er med til at forme skolen, som de ønsker, den skal være, og der er allerede nu en super god og behagelig stemning af positiv spirit, ja-hat og initiativ på holdet. ”Det er faktisk virkelig hyggeligt. Man føler, at man kan gå hen og snakke med alle,” siger eleven Anna og fortæller samtidig, at de til deres første elevmøde har dannet bl.a. et festudvalg og en tryghedsgruppe.

Alt tyder altså på, at det bliver en fantastisk efterårssæson på højskolen. De næste uger kommer til at gå med en masse dykker og ikke-dykkeraktiviteter, som du selvfølgelig kommer til at høre om her på bloggen.

Stay tuned!