Om oppholdet

Kom vekk fra kulde og frost i januar måned. Kombiner Kitesurfing og Yoga på Zanzibar. Vi har fornøyelsen av å samarbeide med Soulsurfers som tilbyder dette unike kurset.

Paje Beach er kåret som verdens beste kite-strand 2014!

Et paradis av vind, turkisblått vann og kritthvit sandstrender står til rådighet både for deg som gjerne vil lære å kite, men også for deg som allerede kan kite og ønsker å forbedre nivået ditt.

På en tur til Zanzibar med Soulsurfers lar vi kroppen og sinet smelte sammen i møtet med naturens krefter. Du kommer aldri til å glemme når du ble trukket gjennom vandet med de store kitene svævende i luften høyt over hodet ditt. Hver dag integrerer og fordyper vi de intense opplevelsene gjennom yoga og meditasjon, og igjennom dette åpnes en vei til ytre og som indre frihet – og mer glede og klarhet i sinet.

Dra på en lærerik reise ut i naturens krefter og inn i deg selv!
– Lær å kitesurfe på Zanzibar

Hva får du med deg?

Kitesurfing

Vi kitesurfer ca. 3 – 4 timer hver dag alt avhengig av vinden. Undervisningen varetas av erfarne IKO-sertifiserte kite-instruktører, og ved kursets avslutning gjennomgår du selv en IKO-sertifisering, og mottar et offisielt IKO-bevis, så du fremover kan leie kite-utstyr overalt i verden.

Yoga

Vi starter dagen ved soloppgang med yoga på stranden, soulsurfer style. En from for yoga som forbereder kroppen og sinet til en dag med intensitet, frihet og fart på vannet. –En form for yoga, som inviterer deg til at bli fullt oppmerksom på, det som skjer øyeblikk-for-øyeblikk i kroppen, i deg selv følelsesmessig og mentalt.

Filosofien bak vårt yoga kurs er, at det skal være på grensepunktet i det strekket du har mulighet for å føle i nuet, lytte til ditt indre og sette det i perspektiv til den virkelighet du befinner deg i.

Meditasjon

Ved solnedgang avrundes dagen og alle inntrykkene lander ved debrifing, meditasjon og sharing. Det er snakk om erfarings basert meditasjons-undervisning, som er frisatt for kulturelle og religiøse konnotasjoner. Sakt med andre ord: Du får mulighet for å prøve metoder i mentaltrening, som skjerper din oppmerksomhet både kroppslig, følelsesmessig, sosialt og mentalt uten at du trenger å forholde deg til religiøse overbevisninger av noen art.

Kulturelt

Det å reise til Zanzibar og Tanzania er i det hele tatt en stor berikende kulturell opplevelse. Du bor på Zanzibar Folkehøgskole, hvor kultursammensmeltning har foregått de siste 11 år og hvor personale og lokale i området er veldig involvert i det som foregår og oftest mer enn gjerne deltager i en volleyball kamp eller kanskje viser deg rundt i den lokale landsbyen.

Det vil også være mulig å se noen av de prosjektene som Zanzibar folkehøgskole har vært en del av gjennom årene og det er garantert at kulturforskjellen vår ofte vil være et samtale emne under middagen.
Det vil også være mulighet for kulturelle utflukter når der ikke kites.

Adventures

Hvis det er vindstille en dag eller hvis du trenger en hvile dag, er det stor mulighet for å dra på dine egne små utflukter på øyen. Man kan blant annet dra på delfinsafari, spice tour og Stand Up Padeling i fantastiske mangrove skoger.

Det er ikke unormalt at noen fra gruppen ikke vil gå glipp av de store Afrika eventyrene når de allerede er i Tanzania. Dette er selvfølgelig noe vi prøver å imøtekomme. Det har vi valgt å gjøre på den måten at du både før og etter kurset vil ha mulighet til å delta på en unik safari, eller kanskje bestige verdens høyeste frittstående fjell Kilimanjaro.
Les mer om adventures

Les mere om vores Adventures

Afrejse og priser

December 2016

26. Dec – 08. Jan

1100 €

December 2017

25. Dec – 07. Jan

1150 €

* Datoerne er +/- et par dage indtil flybilletter er endeligt indkøbt.
Alle indbetalinger skal være i euro, da vi overfører pengene til Tanzania i euro. Den danske pris er vejledende og følger euroens dagskurs

sammenlign vores korte kurser

Early Bird

Meld deg på min. 5 måneder før oppstart og få 500 kr. i lommepenge til forbruk

Meld deg på nu

Hva sier andre?

”Fantastiske, nærværende og motiverende instruktører hele veien igjennom, som sørger for at det er god stemning blant alle deltagerne, både under trening og avslapping. SoulSurfers er sterkt anbefalt.”

–  Thomas Tilsted Deltaker Zanzibar 2015

”Super kul opplevelse. Å begynne dagen med å få stukket de ømme kite-musklene ut med en times yoga og avslutte dagen med å bli groundet med meditasjon, var en veldig bra kombinasjon.
Dessuten foregår det i herlige omgivelser, med super snille mennesker og kjempe god mat både til frokost, lunsj og middag.
Så det er en stor varm anbefaling herfra!!”

–  Jonas Foss Deltaker Zanzibar 2015