Chat with us, powered by LiveChat
Mød en...

Mød Fatima…

By October 7, 2016 No Comments

skaermbillede-2016-10-07-kl-10-02-41Hej!
Jeg hedder Fatima, og jeg går her på Zanzibar Højskolen.
Da jeg blev student stod jeg overfor et valg, som mange nok kan nikke genkendende til: Hvad så nu? Jeg vidste så meget, som at jeg skulle lave noget vildt og anderledes, end hvad jeg havde lavet før. Og hvis jeg ikke skulle gøre det nu, hvornår så? Jeg har både tiden og muligheden for at opleve en masse, så det handlede om at gribe chancen. Jeg researchede hele nettet i mit sidste år af gymnasiet for at finde det helt rigtige for mig. Men der var så meget, som jeg gerne vil! Frivilligt arbejde, backpacke, højskole osv. Det var så overvældende, og man er bange for at vælge forkert. Heldigvis fandt jeg højskolen her, som var en blanding af det hele, hvilket jo var perfekt. Udover at man får lov til at opleve højskolelivet, som jeg så gerne ville, eftersom jeg ikke havde haft et efterskoleår, så fik jeg samtidig muligheden for at backpacke eller rejse rundt på egen hånd i rejseugen, lave noget frivilligt arbejde og dele alle de oplevelser med en gruppe søde mennesker. Og jeg har ikke fortrudt det! Især fordi jeg selv synes, at man i Danmark nogen gange har det lidt for godt, og at man har en tendens til at glemme, at sådan er tilfældet ikke i mange andre lande. Jeg vidste, at det ville være så sundt for mig at opleve noget andet og at få overskridt nogle grænser, samt at sætte perspektiv på mit liv hjemme i Danmark også. Desuden stod jeg i den situation, at jeg havde et begrænset tidsrum at gøre godt med, fordi jeg kom ind på vinterstart på mit studie i år. Så hvorfor ikke vælge en højskole, som havde det hele?

 

Leave a Reply

Vi bruker cookies til å huske innstillingene dine, statistikk og målrette annonser. Les mer her.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close