Chat with us, powered by LiveChat
HøjskolelivetMød en...Undervisning

Nå er den her! Vlog-samling fra Zanzibar Højskolen

By April 10, 2017No Comments

Som noen av dere kanskje har sett, har våre fire norske gutter filmet en ukentlig Vlog de siste fem ukene, hvor de har oppdatert oss med hva som egentlig skjer på et højskoleopphold i tropene.

Se de morsomme videoene, og få et innblik i alt fra guttenes bungalows til fag og fest!

Uke 9: Introduksjon

I denne første vloggen introduserer guttene seg, og tar deg med i cribben deres. Se blant annet hvilket tips de har til deg som liker å bruke mobilen når du er på do!

Uke 10: Fisk og Fest!

Når Vetle og Christian har fri fra undervisningen, liker de å bruke tiden på å dykke, kite og feste. Se med når de forteller om den afrikanske versjonen av “kebab” på den lokale nattkluben, og se filmen direkte fra kite-boardet!

Uke 11: Le og lær med Adrian og Vemund

I denne uken introduserer Adrian og Vemund deg for fagene på skolen, og gir blant annet fun-facts om den fasinerende blekspruten. Bli med på morgentrening, og miljøundervisning på stranden!

Uke 12: Kulturforståelse

I denne uken har Vetle og Vemund invitert danske Kristine til å diskutere kultur. Vi snakker blant annet om forskjellene i Norge, Danmark og Tanzania, og tar en tur til landsbyen. Få deg en god latter når vi tester hvor godt vi egentlig kjenner hverandres språk….

Uke 13: Takk for oss!

I den siste vloggen sier guttene takk for nå, og forteller hvorfor de mener du burde ta fire måneder ut av kalenderen, for å ta et opphold på Zanzibar Højskolen. Se de kule videoene, som dekker et stort spekter av aktiviteter på skolen.

Vil du se mer fra Zanzibar Højskolen? Finn oss på

Instagram: Zanzibarhoejskolen

Snapchat: Zhoejskolen

Youtube: www.youtube/zanzibarhojskolen

Website: www.zanzibar-folkehogskole.com

Leave a Reply