Backpack i Afrika

9 dager hvor du bestemmer

Oppdag Afrika på din egen måte

Ryggsekk, lavt budsjett eller high end. Du bestemmer.

Som en del av ditt folkehøgskole opphold eller Hands on Zanzibar opphold får du 9 dager til å dra ut som backpacker på egenhånd. Du bestemmer selv budsjettet og hvor du vil reise. Vi har samlet en rekke destinasjoner som har vært populære blant våre tidligere kursdeltagere. Bruk dem som inspirasjon, slå mynt eller krone og se hvor ditt Afrika-eventyr bringer deg! Hvis du bare vil nyte mer av vakre Zanzibar, så er det også mulig å bli på Folkehøgskolen i disse dagene.

Hva har andre gjort i deres reiseuke

 

Kilimanjaro

Kom til toppen av Afrika

Zambia

Få det sykeste adrenalinkicket

Rwanda

Bakker og fjellgorillaer

Cape town

Vin, hvithai og shopping

Seychellerne

Verdens vakreste strender

Uganda

Gjestfrihet og vakker natur

Tanzania

Kom inn under huden

Andre steder

Andre steder – Mer inspirasjon

 De adventures jeg fikk med meg fra Zanzibar Folkehøgskole overgikk alle mine forventninger. Så kult at det både er arrangerte turer og at man også selv får muligheten for å backpacke”

– Kristine

Hvad siger tidligere deltagere

Våre vurderinger

Ville aldri vært opplevelsen foruten. Oppholdet utfordrer dine synspunkter og komfortsoner, gir deg redskaper til å forstå både...

Heidi Strand

Zanzibar Højskolen har været med til at danne ramme om de 4 mest fantastiske måneder i mit liv. Jeg har fået venner for livet, både i Afrika og i Danmark.

Olivia Bang

Zanzibar højskolen har givet mig masser af vidunderlige, horisont udvidende oplevelser, mit ophold har givet mig venner for livet og forståelse for ...

Christine