Hvordan får du råd?

Invester i fremtiden din

Dine penge vil komme mange gange igen

Umiddelbart kan man tenke at der er mange penger å bruke på et folkehøgskole opphold. Men de fleste vil etter litt refleksjon og økonomisk ettertanke fort finne ut av at det vi tilbyr er ytterst innholdsrikt. Det er en unik kombinasjon av en livsreise, et folkehøgskole opphold fylt med eventyr og i tillegg til det er det mulighet for å backpacke på egenhånd. Alt dette i en periode i livet ditt hvor du rent faktisk har mulighet for det før ”voksen livet” med å studere, jobbe, stifte familie osv. begynner. Mange føler seg også presset av at det ikke skal gå alt for lang tid før manbegynner på studiet. Her er det en god mulighet for å slå flere fluer med en smekk.

4 ting å tenke på når du lager budsjettet ditt:

1. Har du allikevel tenkte deg å dra ut på en lengre reise?

Har du allikevel tenkte deg å dra ut på en lengre reise? De fleste unge i dag er klar over hvor viktig det er med global og kulturell forståelse, både på et personlig, men også et karrieremessig plan. Derfor er det mange som velger å dra på en lengre reise for å utvide horisonten deres. I motsetning til mange andre er flybilletten inkludert i tilbudet vårt, så hvis du er en av dem som vet at du vil reise, så kan du allerede krysse det av listen. Dessuten vil en reise i tilsvarende lengde, for eksempel som backpacker, komme til å koste det samme eller ofte mer enn oss. Hvis du reiser på egen hånd skal du nemlig selv betale mat, bolig, transport og opplevelsene. I vårt tilbud er alt dette inkludert og det er bare hvis du reiser vekk fra skolen i helgene eller i reiseuken at du selv må betale utgiftene for dette.
Adventure-Afrika-tanzania-masai

2. Tenk igjennom om du allikevel ville dratt på folkehøgskole

Er du en av dem som føler deg dratt mot folkehøgskoleverdenen, og den unike sosiale følelsen av samvær som man får når man bor sammen i en lengre periode, da har kanskje allerede kommet frem til at du vil dra på et folke-høgskoleopphold. Zanzibar Folkehøgskole skiller seg ut fra andre lignende utenlandsopphold ved at vi har tatt alt det beste ved den danske folkehøgskole ånden og implementert det på en vakker øy i Tanzania. Våres interaksjon med lokalbefolkningen igjennom mange år gir oppholdet en dypere dimensjon, noe du umulig vil kunne oppleve når du reiser fra destinasjon til destinasjon.

Højskole-i-udlandet

3. Tenk på hva det koster å bo i Skandinavia i 4 måneder

Når du vurderer den totale prisen er det mange som glemmer at det helle ikke er gratis å være i Skandinavia i 4 måneder. Det er selvfølgelig forskjellig om man er uteboende eller hjemme, men still evt. et budsjett opp over hva du har av forbruk. Husk at bolig, mat og drikke er betalt på forhånd og er med i din samlete Zanzibar pakke.

4. Tenk på innholdet vårt som en investering

Mange mennesker velger senere i livet å ta et coaching kurs eller en annen type kurs i personlig utvikling. Ofte har dette veldig positiv effekt, men kommer også ofte med refleksjonen ”Hvorfor gjorde jeg ikke dette før”. Vi mener en slik investering burde komme så tidlig i livet som det er mulig, men hvor man fortsatt kan forstå hva det innebærer. Det vil nemlig være med på å forme viktige personlige valg. Ideologien til Zanzibar Folkehøgskole bygger nettopp på å ha et opplyst fundament i overensstemmelse med personlige, kulturelle og miljømessige verdier. Du vil uten tvil komme hjem med en ”oppgradert harddisk”, klar for livetsutfordringer.

 

Hva er med i prisen

Tips til finansiering

Planlegg i god tid å legg penger fra

Oprett en fond

 F.eks. med en hjemmeside med vipps betaling. Slik kan du la pårørende, venner av foreldrene dine og bekjente få vite at du samler inn penger til å dra på ”Folkehøgskole eventyr i Afrika”

Delta i konkurransen vår

VIND ET OPHOLD

Hjemmesider, fonde eller sponsorer

Undersøk om det er hjemmesider eller fond hvor du kan samle inn pengertil oppholdet ditt. Det kan også være sponsorer som synes historien din er interessant. Noen velger å samle inn igjennom Kickstarter eller lignende hjemmesider.

Andre velger å blogge om noe relevant som forskjellige sponsorer kanskje synes er interessant og dermed velger å bidra. Det kunne for eksempel være at man lagde et ”Venture Race” hvor man sammen med noen andre vil bestige Kilimanjaro, eller på en annen måte få oppmerksomhet mot noe folk er interessert i og på den måten få sponsor penger.

Og, ja, til slutt… Jobbe, jobbe, jobbe…

Early Bird

Meld deg på min. 5 måneder før oppstart og få 1000 kr. I lommepenger til forbruk

Ditt opphold på folkeskolehøgskole i utlandet starter nå!

Tilmed deg nå