Kontakt

Kontakt oss

Du er alltid velkommen til å kontakte oss på mail, info@zanzibar-hojskolen.dk eller chat. Du kan ringe på +45 2320 2288 mandag til fredag fra kl. 10.00-17.00.

Under ofte stillete spørsmål, FAQ finner du svar på stort sett alle spørsmål relatert til Zanzibar Folkehøgskole og våre forskjellige kurs.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked

  Book et personlig møte

  Vi tilbyr et personlig møte med  Zanzibar Folkehøgskolens grunnlegger Jan eller en av våre andre flinke medarbeidere. Til et personlig møte kan du høre mer om folkehøgskolen og få svar på eventuelle spørsmål du eller dine pårørende måtte ha. Det kan være en stor vurdering om du vil dra til Afrika i fire måneder. Vi vil derfor gjerne være behjelpelig med å forventningers avstemme og gi deg den informationen du har bruk for når du skal treffe ditt valg. Vi kan møtes hos oss eller på en cafe i nærheten av deg og hvis avstanden er for lang kan vi også arrangere et koselig møte med en kopp kaffe over Skype eller Facetime.
  Bruk vår kontaktform, chat eller skriv til info@zanzibar-hojskolen.dk med emnet: Personligt møte Skriv hvor du kommer fra, hvilket opphold du vurderer, samt hvilket tidspunkt på dagen som normalt passer deg best.

  ”Det var godt å få et personligt møte med Jan og få svar på de spørsmålene jeg gikk rundt med. Det finnes så mange forskellige Folkehøgskoler i utlandet og det kan være litt av en jungel å finne ut av hvem man skal velge. Møtet med Jan gjorde meg mer avklaret om at Zanzibar Folkehøgskole var det jeg søkte.
  Før møtet var jeg litt blendet av alle de fantastiske bildene og opplevelsene som man kan finne når man generelt søker på Folkehøgskoler i utlandet på nettet. Jeg måtte også ta meg selv litt i nakken og innrømme at selvom ferie og fritid var tiltrengt etter 3 år på videregående, ønskt jeg ikke å bruke friåret mitt på et kamuflert reiseselskap med en tilkoblet coach og mange uforutsete utgifter. En av venninnene mine hadde snakket varmt om hennes idrettsfolkehøgskole og det sosiale sammenhold man får når man lever, bor og opplever hverdagen sammen og dette ville jeg også gjerne oppleve. I tillegg til det hadde jeg også et ønske om å jobbe frivillig og det var virkelig godt å få snakke detaljeret om dette, da det var mer komplekst enn jeg hadde forestilt meg. Jeg var også positivt overrasket over at folkehøgskolen har så mange lokale ansatte som den har og det var utroligt inspirerende å høre Jan fortelle historien og ideologien bak skolen. Jeg var heller ikke klar over at man rent faktisk fikk Kvote 2 point. Dessuten var det mange andre praktiske ting om det å reise til Afrika i 4 måneder, som var godt å vite” 

  Jeg vil klart anbefale et personlig møte da det var den avgjørende delen da jeg traff  mitt valg.
  – Tine, feb 2015

  Informasjonsmøter

  Er du nysgjerrig og ønsker å vite mer om Zanzibar Folkehøgskolen, holder vi en rekke café infomøter hvor gamle elever svarer på spørsmål og forteller om deres opplevelser på Zanzibar.

  Café møtene blir arrangert som begivenheter på Facebook, husk derfor å ”like” siden vår så du får det med deg.

  De neste infomøtene er planlagt:

  Aarhus:

  28. marts, kl. 18.00-19.30

  26. september, kl. 18.00-19.30

  København:

  30. marts, kl. 18.00-19.30

  28. september, kl. 18.00-19.30

  17. juni, kl 13.00-14.30

  16. december, kl 13.00-14.30

  Afrejsemøder:

  København, den 17. juni kl. 15.00-17.00 (for augustholdet 2023)

  København, den 16. december kl. 15.00-17.00 (for februarholdet 2024)

   

  Infomøderne er oprettet som begivenheder på facebook.

  Facebook

  ”Ring eller skriv hvis du er interessert i å høre mer eller har spørsmål du ikke finner svar på i FAQ”

  Vurderer du å bli med?

  Er du i tvil om et opphold på Zanzibar Folkehøgskole er det riktige for deg? Vi har samlet erfainger og gode råd om hvilke forventinger du kan gjøre deg om et opphold på Zanzibar og tips til hvordan du kan få råd. Kanskje vurderer du å få besøk av familie eller kjæresten? Les om andres erfaringer og se hvilke muligheter som finnes.

  Les mer

  Online påmelding

  Du fyller ut det samme skjemaet for både Folkehøgskole, Hands on Zanzibar, 2 ukers kurs eller Sommerfolkhøgskole. Først når du velger hvilken gruppe du vil være med på kommer de forskjellige tilvalgene opp. Dersom du er i tvil om hvilke tilvalg du ønsker, kan du alltid kontakte oss senere og skrive til oss med hvilket tilvalg du vil ha.

  Finn gjerne et bilde av deg selv og legg det ved påmeldingen (ikke et krav)

  Meld deg på her

  Annoncering og PR

  Marketings relaterede spørsmål besvares kun via mail på:

  info@zanzibar-hojskolen.dk

  Jobb på Zanzibar Folkehøgskole

  Vi vil alltid gjerne høre fra engasjerende, reiseglade og flinke undervisere. Hvis du har kompetanse innenfor noen av fagene vi tilbyr og kunne tenkt deg å jobbe på en folkehøgskole så send oss gjerne en kort beskrivelse av deg selv og en CV.

  Ønsker du å søke jobb hos oss skal du som minimum ha en bachelor og helst en master innen for våre undervisningsområder som er:
  -Selvinnsigt (oftest Psykolog)
  -Kulturforståelse (oftest antropolog)
  -Miljøkjennskab (oftets biolog)
  -Sport og Idrett (utdannet i idrett)
  Dessuten ligger vi stor vekt på at du har erfaring med formidling og at du selv har egne reiseerfaringer.
  Vi ansetter alltid for 2 x 4 måneder (altså 2 opphold), så det skal du være inneforstået med.

  Du bedes maile os din CV, samt motiveret ansøgning til:
  info@zanzibar-hojskolen.dk

  Vi ser frem til at høre fra dig

  Send post til Zanzibar

  Om du gjerne vil sende et brev eller en pakke til en du kjenner på Zanzibar Folkehøgskolen, kan du sende det til:

  Navn (send ikke rekommandert post)

  Zanzibar Adventure School

  P.O BOX 915

  Zanzibar

  Tanzania

  Post kommer (nesten) alltid frem – men unngå å sende noe med for stor verdi. Det kan ta alt mellom 1 uke og 1 måned.

  ”Du kan selvfølgelig få besøk av familie eller venner, mens du er på et 4 månders opphold”

  Besøk oss på Zanzibar

  Har du som foreldre, søsken, venn eller kjæreste lyst til at besøke Zanzibar mens noen du kjenner er elev på skolen, så er det god mulighet for det.. Det kan kombineres med safari på fastlandet eller bare være en Zanzibar-tur med masse opplevelser.

  Vi har gode erfaringer med at våre elever får besøk. Det gir ”de der hjemme” en helt annen forståelse for hva folkehøgskolen / Hands on Zanzibar oppholdet er, og hvordan det er å flytte sin adresse til Afrika for en periode. Rett ved siden av folkehøgskolen, i de vakreste omgivelser, ligger et lite koselig hotell. Hotellet hjelper deg gjerne om det så skulle være større utflukter, safariturer eller bare en taxitur til Stone Town.