Surfing

Se video med surfe fra Zanzibar

Bor det en surfer i deg?

Ta deg en dag og kos deg på det fantastisk vannet

Bølgesurfing er relativt nytt på Zanzibar. Ikke desto mindre er øyen et perfekte stedet å lære å bølgesurfe, eller nyte susingen på de større bølgene lengre ute på revet. Vi har et samarbeide med Aquaholics som har kjempe flinke instruktører og brett til alle nivåer.

Program

Introduksjonsgang

Du begynner med å bli introdusert for de forskjellige surfebrettene og teknikken bak å fange en bølge og komme opp å stå. Deretter vil du sammen med instruktøren være der de mindre bølgene er hvor du kan stå på bunnen. Instruktøren hjelper deg med å fange bølgene og introduserer deg for teknikken rundt det å være på et surfebrett.

 

Så skal der surfes!

Nå skal det surfes!
Når du har lært det basale ved bølgesurfing så er det bare å komme seg ut og fange noen bølger. På våres mest besøkte surfested er det mulighet for enten å være ved de mindre bølgene hvor du kan stå på bunnen, eller så kan du padle lengre ut hvor bølgene og utfordringen er større. Det vil være instruktører og guider ved begge stedene. De gir gode råd om teknikk og hvor du skal fange bølgene alt etter behov.

 

Surf og kos

Etter en god surfetur koser vi oss alltid med gode snacks i solen.

 

Se våre kursister kaste sig ud i bølge-surfing

Hva sier tidligere deltakere

Våre vurderinger

Den fedeste weekend aktivitet!

Jens

Jeg havde aldrig prøvet at surfe før, men besluttede mig for at prøve det. Solen skinnede fra en blå himmel og vi havde de sjoveste 3 timer på beynder-bølgerne med vores søde instruktør, Brad.

Olivia

Super fedt at der er bølger til alle niveauer, så man kan udvikle sig og hele tiden blive udfordret

Sigurd