Seychellerne

De vakreste strendene i verden

Naturskjønn øygruppe

Opplev de vakreste strendene i verden! Seychellene er kjent for deres strender og flotte natur. Du kan gå langs frodige bakker, dykke ved korallrev og ikke minst nyte en dukkert i det turkisblå klare vannet. Øyene ligger vakkert til i det Indiske havet bare 2,5 times flytur fra Zanzibar. Vi har hatt flere grupper med elever somhar valgt å tilbringe reiseuken sin på Seychellene.

Things to do

Mahé

Mahé er den største øyen og det er her landets hovedstad, Viktoria, ligger. Det er også flotte strender og nasjonalparker på øyen.

 

Praslin

Den neststørste øyen, Praslin, ligger en time med båt fra Mahé. Du kan besøke Praslin National Park /Valleé de Mai, hvor du kan se de morsomme Coco de Mére. Coco de Mére er en dobbelkokosnøtt som ikke finnes noen andre steder
i verden. Praslin har også flotte strender.

 

Cousin Island

Denne lille beskyttede øyen ligger på vestsiden av Praslin. Det er et paradis for fugl entusiaster. Øyen er også hjemmet til flere store landskilpadder. Fra oktobertil januar kan du oppleve havskilpadder som legger egg.

La Digue

På denne lille øyen finner du verdens fineste strand, Anse Source D’argent. Du kan leie sykler og bruke dagen på å kjøre igjennom vaniljeplantasjer og skog eller du kan nyte de spektakulære strendene.

 

Dykning

Bruk dykkersertifikatet ditt til å oppleve livet under overflaten på Seychellene. På Mahé og Praslin finnes det flere PADI dykkersentre som står klar til å ta deg med ut. Det er god mulighet for å se rokker, skilpadder, delfiner og små revhaier.

 

En fantastisk tur! 

-Katrina

Hva sier tidligere deltakere

Våre vurderinger

Det smukkeste sted jeg nogensinde har været! Det var virkelig et paradis 🙂

Mia

Jeg tog til Seychellerne for at bruge mit dykkercertifikat fra Zanzibar Højskolen. Det var så fedt at se det farverige liv og store granit-formationer under havets overflade.

Sabine

Det var super fedt at rejse afsted med mine nye venner fra Zanzibar Højskolen. Vi hyggede os på stranden, gik ture i nationalparkerne og så store landskildpadder.

Katrina