AWARE ADVENTURE

Safari og hiking

Det beste fra Tanzania

Kultur, safari og hiking

“Adventure tur” for aware turist holdet, er en vakker komposisjon hvor dere begge opplevd noen av Tanzanias berømte nasjonalparker , men også går utover turist rute til noen av Tanzanias mer skjulte severdigheter. Se nedenfor hva som venter:

Rift Valley

Rift Valley er verdens største sprekk i jordskorpen . Det begynner i det sørlige Tyrkia og går ned gjennom Kenya, Uganda og Tanzania, og er mer enn 8700 km lang. Stedet er også kalt “Menneskets Cradle” og gjort fossile funn av de første menneskene på jorden. Nyt utsikten! Det er en god idé med kikkert for å oppdage dyrene og deretter kjøre eller gå nærmere.

 

Tarangire National Park

Tarangire  er en av Afrikas vakreste nasjonalparker. Det er 2600 km2, og her er det mulighet til å se store grupper av elefanter, træklatrende løver, pytonslanger  og alt som hører til savannen.

 

Lake Manyara National Park

Lake Manyara National Park er 320 km2, og selve innsjøen står for to tredjedeler av dette området. Det ligger ved bunnen av Rift Valley og har 380 registrerte fuglearter, inkludert flamingoer. Vegetasjonen er fylt med fiken og mahogni trær, Acacias, myrer og gressletter, og det er varme kilder. Dyrelivet  i parken består av elefanter, flodhester, bøfler, giraffer, antiloper og gaseller og mer.

 

Ngorongoro Krateret

Ngorongoro Krateret er toppen av en sammenfalt vulkan og en virkelig fantastisk naturopplevelse! I bunnen ligger den lav vannete soda sjøen Lake Magadi. Krateret er rammen rundt et rikt dyreliv. Noen av dyrene lever hele sivet sitt i krateret, mens andre vandrer inn og ut. Det er en stor ”rovdyr-tetthet” i krateret med mange løver og hyener. Hvis du er heldig kan du kanskje se et nesehorn.

 

Mount Meru

På den siste safaridag må vi vandre foten av Mount Meru. Fjellet er en aktiv vulkan, og med sin 4566 m. Det er Tanzanias nest høyeste fjell (etter Kilimanjaro). Hvis været er med oss, vi starter vår tur i vakker natur ved foten av Mount Meru, og ender på en stor foss. Det vil være lunsj, avslapping og bading interessert så kursen tilbake.

 

This is Tanzania!

Se hele AWARE program

Hva sier tidligere deltakere

våre vurderinger

Ville aldri vært opplevelsen foruten. Oppholdet utfordrer dine synspunkter og komfortsoner, gir deg redskaper til å forstå både...

Heidi Strand

Zanzibar Højskolen har været med til at danne ramme om de 4 mest fantastiske måneder i mit liv. Jeg har fået venner for livet, både i Afrika og i Danmark.

Olivia Bang

Zanzibar højskolen har givet mig masser af vidunderlige, horisont udvidende oplevelser, mit ophold har givet mig venner for livet og forståelse for ...

Christine