Friår krydret med fantastiske opplevelser

Finner du kartet fram og beveger deg mot Afrika og Zaznibars østkyst finner du Zanzibar Folkehøgksole i landsbyen Paje. Omgitt av kritthvite sandstrender og det krystallklare Indiske Hav er det et paradis for ny læring, kulturelle opplevelser og nye vennskap.
Vår filosofi er at vi skal ha det gøy. Du vil oppleve høyt engasjerte undervisere som tar deg med rundt i den afrikanske kulturen på godt og vondt. Du vil få den afrikanske jorden godt inn under huden når vi sammen jobber med lokale prosjekter for å gjøre en forskjell. Vi ønsker ikke å redde verden, men bygge videre på grunnlaget som er der – og å skape et enda bedre rom for utvikling og utveksling av ideer på tvers av kulturer. Blir du med på reisen vår forventer vi at du lar eventuelle fordommer bli hjemme og ser på landet med nye øyne – gjør du det lover vi et friår som vil utvikle deg som mennekse.

Reiser som forener faglig innsikt og frivillig arbeid

På Zanzibar Folkehøgskole mener vi at den beste læringen skjer når vi fordyper oss i virkeligheten vi er omgitt av. Derfor vil undervisningen ta utgangspunkt i de prosjektene som vi involverer oss i. Kombinert med lærerike utflukter og daglige opplevelser har vi grunnlaget for undervisningen vår – vi presenterer og debaterer lokale emner som basis for forståelse og innsikt. Sammen setter vi nye perspektiver som vi konkretiserer i effektive handlingsplaner, og etterfølgende omsetter til virkelighet i det frivillige arbeidet. Zanzibar Folkehøgskoleer en miks av skandinavisk og afrikansk tenkning med ønske om å skape innsikt og selvrefleksjon. Skolen danner de perfekte rammene for et friår i utlandet med faglig og kulturell innsikt, hyggelige felleskvelder, sol og hvite strender, og vennskap på tvers av kulturer.
Gir du slipp og lar deg rive med garanterer vi en reise gjennom Afrika med fantastiske opplevelser. Et friår som garantert vil være mded på å definere deg som person.

Ideer til friåret ditt i utlandet

Zanzibar Folkehøgksole er et mekka for deg som gjerne vil oppleve samtidig som du studerer. Du kan kombinere faglig god undervisning og frivillig arbeid i utlandet med masser av utfordrende opplevelser. Har du spørsmål til dine muligheter hos Zanzibar Folkehøgskole er du alltid velkommen til å kontakte oss på (+45) 23 20 22 88.